Broshura_2_saitСистеми за генериране на мъгла Ur Fog могат да работят като самостоятелна защитна система или да бъдат свързани към вече съществуваща алармена система. Задействането се осъществява чрез паник бутон или датчик, след което помещението се изпълва с гъста мъгла, възспираща всякаква видимост.
Мъглата няма вредни елементи за хора, животни, дрехи, техника, стоки, материали и др.
Генераторите на мъгла Ur Fog, консумативи, течности и подвижни части са патентовани и сертифицирани продукти на UR Fog S.R.L. Италия и имат гаранция от 2 години.

Защо имате нужда от системи за мъгла UR FOG?

Защото наистина е от решаващо значение за защита на вашия дом или организация

Всеки опит за кражба или проникване оказва икономическа и психологическа травма: икономическите щети и страха да бъдеш ограбен отново са само част от последствията. Защитавайки себе си и собствения си имот е много важно условие, за да се осигури спокойствие и увереност в бъдещето. Ur Fog е най-добрата технология, за да се избегнат кражби.

Защото блокира крадците за няколко секунди

Обикновено криминалните деяния се извършват за няколко минути и полицията не може да пристигне навреме. Само системите, създаващи мъгла са в състояние да Ви защитят в първите 15 минути. Без система за разпръскване на мъгла, свързана с алармена система, крадците безпрепятствено могат да действат и да избягат, преди полицията да пристигне. С Ur Fog имате гаранцията, че е в състояние да блокира кражби само в първите няколко секунди. Всъщност защитата чрез мъгла е най-добрата система за активна сигурност.

Защото е невъзможно да се открадне това, което е невъзможно да се види

Ето защо тя е толкова необходима! Иновативна система за мъгла Ur Fog е единствената система в състояние да спре крадци, преди те да могат да откраднат нещо. Тъй като не могат да видят нищо в мъглата и няма начин да избегнат това.
Защото благодарение на мъглата вашия имот е защитен веднага.
Дори мъглата да остане в околната среда за по-дълъг период от време, не оставя остатъци и е абсолютно безопасна за предмети, хора и животни.

Защото замъгляването с Ur Fog е най-добрият избор

Тъй като всички стандартни аларми не могат да се избегнат, крадците могат да влизат във Вашия магазин, склад или имущество. Дори и предупредителните сигнали да са активирани, крадците знаят, че на полицията ѝ трябва най-малко 10-15 минути, за да стигне до местонахождението, когато се изисква, а крадците се нуждаят от няколко минути, за да влезнат, откраднат и да избягат. Затова само алармените системи не са достатъчни, а инсталирането на системи, генератори на мъгла заедно с алармена система се превръща в необходимост.

Защото има толкова много предимства при инсталирането Ur Fog системи

Със стандартните аларми и системи за видеонаблюдение, може да се предупреди за опит за проникване, но не можете да го избегнете и обикновено на крадеца му отнема от 2 до 5 минути за завършване на кражба. Ur Fog генератори за мъгла са толкова бързи в изстрелване на мъгла, само за няколко секунди, не можете да видите нищо през мъглата.
С Ur Fog сте защитени най-малко за първите 15 минути от опит за проникване и кражба.

Защото Ur Fog е подходяща за всякакви условия и за всеки бизнес

Няма ограничения за използването на сигурност чрез мъгла. Предназначена е за малки и големи среди.
Ur Fog системи могат да бъдат инсталирани абсолютно навсякъде – в офиси, магазини, складове, училища, банки, предприятия и др. Последно поколение генератор на мъгла Flex е единственият продукт, който може да бъде мобилен. Подходящ за инкасо автомобили или други подвижни обекти.

Защо трябва да изберете Ur Fog система за мъгла?

Тъй като те са най-бързите системи, създаващи мъгла и сигурност в света.

Тъй като те са най-конкурентните в цената.

Тъй като те имат уникална и изключителна система за употреба на флакони.

Тъй като те имат най-гъста мъгла.