Контрола на достъп позволява заключването на всякакъв вид врати дискретно и вандалоустойчиво. Възможно е и двустранно отключване с чип. Системите позволяват и отключване през домофонна система, GSM комуникатор или модул с дистанционно управление.

Варианти на контроли на достъп и електронни заключващи системи за стъклени врати, гардеробчета, шкафчета и хладилни витрини!

Ние предлагаме не само отключване с електронен ключ, а пълен контрол над всеки един от тях. Възможно е, както изтриването на загубен чип, така и временна забрана, или замяна с нов в паметта на централата. Сервизно обслужване в най-кратки срокове!

Информация за едни от най-използваните варианти на контроли на достъп:

Централа и четец за контрол на достъп, българско производство с бърз и лесен достъп чрез специализиран софтуер за контролиране на всеки един от електронните ключове /таг/. Възможност за използване, както на електронен ключ, тип ключодържател, така и на магнитна карта.

Централа и четец за контрол на достъп Nippon, с бърз и лесен достъп чрез програмиране с дистанционно и мастър чипове/карти за контролиране на всеки един от електронните ключове /таг/.

Заключване чрез електромагнитна брава. В процеса на работа сме се убедили, че електромагнитна брава тип дроп болт е един от най-удачните варианти за заключване на входна врата, осигуряваща висока степен на сигурност и безопасност. Заключва вратата посредством единичен шип 12.5 мм. Отключва сe по електронен път чрез ел. ключ (тип ключодържател, магнитна карта, гривна) или бутон. Заключва след подаване на напрежение. Съвместима е с всички видове системи за контрол на достъп и домофонни системи.

Изход от вътрешната част на помещението, се осъществява чрез бутон. Вариантите на бутони са: обикновен за изход (активира се при допир) и сензорен NO-TOUCH бутон за изход (активира се без допир).

Прецизността на нашите монтажи може да разгледате в Галерия, а автоматите за врати Тук

 

Контрол чрез GSM комуникатор!!!

Възможност за контрол на осветление, камини, бойлери , кафе машини , гаражни врати и други такива. Осъществява се от оторизирани телефонни номера като е възможно те да бъдат до 999 на брой. Бързо и лесно без трупане на сметка!!!

Устройството е  с вграден модем за дистанционно управление на бариери, врати и други; контрол на достъпа. Идеалното решение за управление на гаражни и общи врати без допълнителни разходи. Комуникаторът работи с един главен и 999 потребителски телефонни номера. Дистанционно програмиране, контрол и управление чрез SMS-и, памет за събития и много други. В модулът се поставя една СИМ карта (независимо каква и на кой мобилен ператор). Телефонните номера се записват чрез изпращане на SMS или чрез компютър.

Изключително подходящо за включване към входна врата на жилищна сграда, в която няма домофонна инсталация или е повредена. Включва се директно към електронната брава или към електронната заключващата система.

При позвъняване на комуникатора, той ще отхвърли (затвори) връзката, отключва бравата за известно време, след което се заключва.

Единствено номерата, които са записани в модула ще могат като му звъннат, да отворят вратата. Във всеки един момент, номерата на ползвателите могат да се променят – изтриват или заменят с нови, чрез изпращане на SMS. За да отворите вратата, просто трябва да позвъните на модула и Вашият телефонен номер да има право да отваря! Спестява ремонта или изграждането на нова домофонна инсталация, както и Ви дава свободата където и да се намирате в света да може да отключите входната врата. За използването на комуникатора за отключване не се плаща нищо допълнително, тъй като той отключва на позвъняване, което не струва пари.