Колко често чувате, че жилището на Ваш познат или близък е било обрано докато спи, или докато е бил на почивка, в командировка, на гости и пр…
Искате да спите спокойно нощем?!
Искате да не се притеснявате за имуществото си, за себе си и близки хора?!
Предлагаме на Вашето внимание услугата, която ще ви даде повече сигурност – изграждане на СОТ. Те са устроени така, че да предпазват охраняваните зони от нежелан достъп.
Стандартните системи за сигурност включват няколко компонента – контролен панел /централа/, клавиатура за управление, датчици, алармени и известяващи устройства. Изграждането на такива системи, трябва да бъде съобразено с обекта, който ще се охранява. Подходящи са, както за малки помещения, така и за по-големи – апартаменти, къщи, офиси, търговски и промишлени помещения. С развитието на технологиите, компонентите за тези системи се усъвършенстват непрекъснато. Връзката между тях може да бъде жична и безжична, т.е. контролния панел да е свързан с клавиатурата и датчиците чрез кабел или да се използват безжични средства. Какъв тип на свързване ще бъде избран зависи от необходимостта и желанието на клиентите. Има възможност за свързване на СОТ към електромагнитна брава за контрол на достъп, периметрова охрана /охрана на дворове, паркинги, автосалони чрез инфрачервени бариери/ и система за пожароизвестяване.
С оглед на това, изготвяме персонална оферта, съобразена с изискванията на клиента, периметърът на охрана и нивото на сигурност. Свържете се с нас сега!

IMG_20140628_133701 IMG_20140628_133650 IMG_20140628_133555

Leave Comment